Helgen….puuuuhhhh!!!

Första advent! Huset är städat (eller var iaf i fredags), julpyntet har flyttat in och stämningen har infunnit sig. Tänk att det går så jäkla fort. Om mindre än 1 månad så firar kottarna sin första jul…ja en av dem iaf 🙂

Det blir rätt många julaftonar för vår del då vi den 19:e firar med Martins familj, den 24:e med min pappa, Pia&co och sist men inte minst med mamma, Classe och alla syskon den 27:e! Hoppas man slipper julmat någon av gångerna…hos mamma brukar vi förskonas och ist få något annat gott.

I fredags avverkade jag mitt första träningspass, idag blev det ännu ett. Jag är mkt stolt 🙂 Lördagen spenderades med Crille, Jessica, tacos och sällskapsspel! Idag drog Jessica och jag med kidsen på julmarknad i Sigtuna. Mysigt..men mkt mäktigt! Knökfullt, iskallt och högljutt är inte det bästa sättet att få glada barn på. Men de skötte sig fint ända tills innan hemfärd. Då lackade de ur på oss, vilket ledde till att jag var tvungen att skämma ut mig genom att gasta Mora Träsk-sånger fram till bilen för att hålla dem på humör!

Wilmer är så söt, varje gång man börjar sjunga så börjar han ”dansa”. Han gungar fram och tillbaka med stor koncentration och viftar hejvilt med armarna.

DSC05698

2 svar på ”Helgen….puuuuhhhh!!!”

  1. Haft lite fullt upp så vi hinner fixa fram advents sakerna först imorn då min man är ledig, men det är en mysig årstid med en massa levande ljus och annat som lyser upp.
    Ni har iaf spridit ut julfirandet ordentligt. De senaste åren har vi ränt runt som skållade råttor på julafton, med start med lunch hos min mamma, sedan fika hos min mans pappa, sen middag hos min pappa och därefter åker jag till jobbet då jag ansvarar för fackeltåget till midnattsmässan.
    I år har vi sagt att vi åker ingenstans, vill släkten träffa oss så får de komma till oss vilket har gjort att vi blir en hel massa folk här på julafton. det blir knytis så att säga så jag slipper göra all julmaten 😉 få se hur det går…
    Jag har också upptäckt att sjunga är ett sätt att få barnen tysta och lugna då man åker bil och inte kan sitta bredvid dem, en liten båt är en stor favorit här, själv börjar jag känna mig som en upphakad skiva som upprepar samma låt om och om igen tills man är så less så man kan kräkas, men så länge barnen är nöjda så vad gör man…

  2. Oj, det var inte dåligt att hinna med allt det på 1 dag 🙂 Förstår att ni ledsnat! Skönt att få vara hemma hela dagen ist nu när ni har 2 barn oxå 🙂

    Haha, ja man känner sig verkligen som en gammal skiva. Jag har sjungit Imse Vimse så många gånger att jag börjar sjunga den i sömnen om barnen gnyr på natten :O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.