Om man är smutsig så måste man….

Häromdagen när vi käkade lunch och killarna satt i sina stolar så kom jag på en grej. Jag tyckte lite synd om dem där de satt med sina tråkiga kex medans vi åt massa gottigott 🙂 Ja…det var ju inte så att de inte fått någon mat innan….men ni fattar…

Jag klickade iaf upp små högar med potatismos, julkorv och rivna morötter på deras bord…..vilken succé! Och vad kladdigt det blev…herre min jeee. Det var mat överallt, äta själv…not so good 😉

Vi kommer göra om det, när vi känner oss redo att orka sanera undervåningen igen vill säga! Och när man blir så kladdig så måste man….

duscha

dusch

3 svar på ”Om man är smutsig så måste man….”

  1. Visst är det härligt att de kan börja äta själva lite, men önskar att någon annan skulle ta hand om ”bevisen” 😉
    Än så länge har de bara ätit smått o gott själva men inte huvudmålet så att säga. Men det börjar väl bli dags för det o…
    Funderar på att ta vara på ett tips jag hört förut, att lägga ett stort lakan under matstolarna och då måltiden är avklarat är det bara att vika ihop lakanet och antingen skaka av den ute eller slänga den i tvätten. Och har även hört att man kan låta barnen äta i bara blöja och sedan är det bara att lyfta stol och barn under duschen, men det låter lite bökigt tycker jag då vi har badkar…

  2. Jag har ett gammal lakan där sätter jag mina tjejer direkt på golvet endast i blöja så kan dom kladda bäst dom vill sen är det in i duschen som gäller obs detta gör jag inte alltid utan bara i bland nackdelen är bara att när jag ska mata dom vill dom äta själva men dom har blivit så duktiga på att äta själv sen är man ju där iaf och petar med skeden =)

  3. Haha, ja det blir ju lite svårt med badkar 🙂 Jag funderade även på nått platsskynke eller nått att lägga under stolarna, men lakan kanske är smartare att bara kunna slänga in i tvättmaskinen.

    Ja man vill ju att de ska träna och de tycker ju att det är sååå spännande, men mina använder dock bara händerna 🙂 Skeden blir plötsligt väldigt ointressant när det ligger små högar med mat på bordet 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.