Med mormor på Ikea!

Igår när mamma var här så ägnade vi oss åt nått av det mest svenska man kan göra, nämligen Ikea 🙂 Vi gled runt och kikade, käkade lunch, lekte med barnen som med lyckliga ögon iakttog de större barnen som sprang omkring i lekrummet, vi gick vilse…gick vilse lite till 😉

Mamma köpte några gosisar till barnen, vi slängde i ett helt gäng i vagnen för att se vilka de gillade bäst i slutet. De blev en fotboll och en spindel, haha, jag tycker egentligen att de redan har tillräckligt med grejer men….jaja.

Wilmer provar hattar!
Wilmer provar hattar!
Simon äter mellis =)
Simon äter mellis =)

När jag vara liten så var jag ”toatokig”, minsta lilla chans att ta mig in på toaletten tog jag. Väl därinne så var favoritleksaken just toalettborsten 🙂 Jag doppade den i toaletten och sög sedan på den, om och om igen!

Nu på morgonen letade jag i ett block efter en ledig sida att kludda på, när jag råkade bläddra fram just denna sida så började jag nästan gråta! Ser ni vad det är?

DSC05591

De 3 första namnen som står överst har jag skrivit dit, Wilmer var givet redan från början! Nilas var mitt andra älsklingsnamn men Martin vägrade. Resten har Martin kluddat dit medans vi över en fika satt och spånade, fnittrade (mest åt Orvar) och längtade efter våra små kottar. Oscar och Oliver var 2 namn vi båda gillade…men det blev ju som ni alla vet Simon. För han var en Simon, ingenting annat än en Simon 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.