Skitmorgon…

När ni ser rubriken så kanske ni tror att jag bara använder dåligt ordförråd för att förklara att jag haft en dålig morgon…men icke…så fel ni har 🙂 Detta är nämligen helt ärligt, bokstavligt talat en skitmorgon deluxe.

Det är nämligen så att Wilmer denna morgon vaknade upp med 38,7 i temp och snoret hängandes. Han var glödhet och jag tänkte då att han kunde få ligga utan blöja några minuter för att lufta lite….på vardagsrums golvet…

Jag går iväg för att hämta en ren body åt honom och är borta max 2 minuter, på de minuterna har kotten hunnit med följande:

Bajsat en stor hög på golvet.

Ålat runt och sparkat i förtjusning, vilket lett till att även ett par kuddar, lekfilten och han  själv blivit svårt drabbade.

Kissat en stor pöl över hela härligheten samt låtit några av leksakerna smakat av soppan…

Det var bara att bada av det sjuka lilla barnet och även hans bror som naturligtvis hade varit där och vevat lite med högerhanden…daaahhhh. Ibland vill man bara packa sin väska och åka på semester 😉

Det oroar mig lite att han har feber igen, det är tredje gången på ca: 1,5-2 månader. Ska höra med BVC när vi ska dit på kontroll imorgon.

Jag ska även passa på att klargöra lite från föregående inläggs bilder, det är ju naturligtvis inte så att jag brukar klä Simon i rosa rosett! Med bilderna vill jag visa (på ett komiskt sätt) att det är ungefär så det känns som att jag klär dem när alla hela tiden tar fel 🙂 Såg även en sjukt kul grej nu när jag kollade på bilderna igen, tänk manligt-kvinnligt och så läser ni trycket på Wilmers body i förra inlägget…haha!

2 svar på ”Skitmorgon…”

 1. Asg!!!
  ååhhh jösses, kan se det framför mig…
  vad var det första du tänkte på då du såg vad som hänt?
  Angående febern, har hört att det är vanligt för små barn att ha feber ofta, att det inte ska vara någon fara så länge det inte blir väldigt hög feber.
  Men förstår din oro, skulle själv bli orolig om något av våra barn fick feber då hittills har S haft det endast en gång och W har aldrig haft det (vad vi vet).
  Gillar trycket på bodyn förresten, vart hade ni hittat den? har ett svagt minne av att du skrivit om den bodyn förut, men hjärnan har börjat gå på sparlåga inför natten…

 2. Haha…ja vad tänker man 🙂 Akta mattan var nog min första tanke då den låg farligt nära, det är en sådan ”långhårig” matta så det hade ju varit kul!

  Febern steg igår men vi lyckades få ner den till kvällen, nu ligger den på 38,5. Men det var väldigt mkt sitta i knä som gällde igår, stackars Simon blev ju alldeles bortglömd för att Wilmer var så gnällig. Sådant är svårt när man har två tycker jag…och för att inte tala om det dåliga samvetet man får 🙁

  Japp, jag har visat bilder på dem förut. Vi har en till som det står Mamma&Pappa Produktions AB på oxå 🙂 På http://www.shirtstore.se köpte jag dem, finns hur mkt roliga tryck som helst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.