Hektisk helg!

Som ni märkt så har uppdateringen de senaste helgerna uteblivit, man hinner inte riktigt med nuförtiden. Killarna tar ju lite mer tid nu, men sanningen är den att det är allt vi hela tiden planerar in som tar mest tid. Det är som att allt läggs på hög tills fredagen då Martin är ledig, sedan följer 3 dagar av fullt ös. Kul, men ibland känner jag mig lite som en urvriden disktrasa när måndagen kommer 🙂

I fredags våldgästade jag och kottarna Jessica på dagen, hjälptes åt med bakning och diverse födelsedagsbestyr. På kvällen var hon och brorsan barnvakter och jag och Martin begav oss på personalfest inne i stan, mkt trevligt var det!

Hela lördagen var det fullt hus hemma hos barnvakterna då Jessica fyllde 26. Söndagen ägnades som vanligt åt husvisningar, haha, vi borde ju snart hitta det vi letar efter tycker jag. Men det är som att ingenting riktigt passar när man inte fick det huset man egentligen ville ha 🙁 Dessutom är ju folk som galna när det kommer till att buda, de budas som bara den. Det är nästan lite läskigt, undrar hur många som kommer förköpa sig på grund av de låga räntorna. Nåja, vi fastnade inte för något igår men vi har ett riktigt hett objekt på tapeten i veckan.

På tal om veckan förresten, på fredag ska jag ta plats på gymet igen. Spännande, jag har faktiskt längtat och är taggad till tusen. Jag har valt S.A.T.S i Väsby då det faktiskt har fri barnpassning vid behov 🙂 Jag kommer väl främst träna då Martin kan ha barnen, men det kan vara ett bra alternativ om man t.ex vill träna båda två.

Idag blir det Öppna förskolan…på återseende 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.