Den stora uppoffringen!

Eftersom vi hade fullt hus här i helgen så passerade det där med Fars dag väldigt obemärkt förbi, därför passade jag på att överraska superpappan lite igår när han kom hem från jobbet!

En räkcoktail i all sin enkelhet, med hembakt vitlöksbröd och lite vin 🙂

DSC05566

Jag hoppas verkligen att Martin uppskattade det, för jag kan ärligt säga att det var sista gången jag skalar räkor! Fy tusan va äckligt det var, bara åsynen av deras små ben fick mig att må illa. Jag ryser faktiskt nu när jag tänker på det…uuuuääää. Som om inte detta var nog så var 90% av räkorna i påsen på smällen också…åhhh..det kliar överallt av tanken. Det var verkligen den stora uppoffringen och jag gör aldrig om det!

Martins respons när jag upprört berättade att de små vidriga räkorna var gravida och fulla med rom var…

– Mmmmm, det brukar jag äta upp medans jag skalar! Uuuurkkk 😉

2 svar på ”Den stora uppoffringen!”

  1. Du är så rolig Sofia!!! Du äter ju räkor ju! Skalar du dem aldrig själv? 😀 KRAAM!

  2. Näää, det är alltid Martin som skalar :p Förut åt jag bara räkor som var färdigskalade eller om någon annan skalade. Jag har nog bara skalat 1 gång i livet innan denna…å dom hade inte äckelrom 😉 Kramikram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.