Upptäckter!

Killarna upptäcker nya grejer hela tiden och det är spännande att se hur spännande de uppfattar omvärlden! Simon har nyligen upptäckt en ny del på sig själv…nämligen sitt tredje ben 🙂 Den kan ju kallas många saker den där lilla saken! Pillesnoppen, killevippen, lilla masken osv osv.

Här i huset kallar vi den för lilla nurken eller lilla norken, fråga mig inte varför 😉 Det har bara blivit så, ett eget ord som ingen annan kommit på och det låter kul. Det bara dök upp en gång vid skötbordet när killarna var små och de skrattade när jag fjantade mig, kittlade dem i magen och med pipig bebisröst tjöt ”lilla nurken, lilla lilla nurken, och vad finns i blöjan? Lilla nuuurken!

Simon är nu iaf helt frälst i sin lilla nurk, så fort han blir befriad från blöjan så är lillhanden där på 5 röda och rycker i den. Och han är inte det minsta varsam heller ska ni veta, drar i den stackarn tills den blir alldeles röd och utdragen! Man blir nästan lite orolig…jag menar, den kallas ju även familjelyckan och jag vill gärna inte bli blåst på framtida barnbarn!

Men tro inte att det är det värsta…det värsta är att när det är dags för blöjbyte och man vet att hela blöjan är full med nr 2. Då måste man parera med armarna samtidigt som man sanerar för att undvika att kotten får händerna fulla med skit, svårt är det också och mkt grin blir det.

På grund av spaningstekniska skäl så kommer jag inte bjussa på någon bild på detta fenomen 🙂

3 reaktioner på ”Upptäckter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.