Killarna lider av konstant 11!

Som ni märkt så tog vi ledigt från bloggen i helgen, tiden och orken infann sig inte riktigt 🙂

I fredags åkte vi till mamma och spenderade dagen där, mysigt värre men satan vad seg och trött jag varit hela helgen. Har känt mig allt annat än 100 och idag vaknade jag med feber och rosslig hals, suck! Killarna lider även de av konstant elva (dvs. två snoriga näsor som bildar en 11 ner till överläppen). Vad är detta? Vi blev ju nyss friska känns det som, men det är väl så med små barn antar jag.


Igår var det dags för 2 st husvisningar…igen…vi fastande lite för båda husen och är nu med i båda budgivningarna. Får se om det slutar med något hus den här gången, haha. På vägen hem stannade vi och käkade lunch och killarna charmade som vanligt brallorna av såväl restaurangpersonal som bordsgrannar 😉 De har så mkt för sig hela tiden och de viftas med dessa små armar i tid och otid. Ibland ser de helt coccobello ut och man kiknar nästan av skratt när man tittar på dem, här kommer en liten film. Tyvärr i kass kvalitet då jag som vanligt glömde kameran hemma och filmade med mobilen. Nu vet jag iaf varför det blir så dålig kvalitet med mobilen, hade mörker-inställningen på 😉

En reaktion på ”Killarna lider av konstant 11!

  1. Ha ha va roliga de är!! Hur kan man röra sig konstant….båda två?! Antar att de måste sova i massor för att samla energi för denna uppvisning. Förstår om ni klarar er utan tv hemma hos er, jag skulle bara kolla på grabbarna. Ha d bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.