Till Tomten!

Mamma säger att det finns en snubbe som heter tomten, hon säger också att tomten även kan kallas farmor, farfar, mormor eller morfar 🙂 Fast det får man tydligen inte gå och säga till alla andra barn!

Hur som helst så säger mamma att det är bra att skriva ett brev till den här tomten, dels för att barn brukar göra sånt och dels för att hon påstår att det är väldigt kostnadseffektivt för henne och pappa.

Enligt Tomten ska man ha varit snäll för att få vad han kallar för julklappar, och julklappar låter ju faktiskt rätt kul så det vill man ju ha…eller? Vi försäkrar härmed att vi har varit snälla, iaf så snälla som man förväntas vara i den här åldern 🙂 Mamma säger att även hon kan gå i borgen för detta påstående. Eftersom tomten ska ha delat ut såna här julklappar till barnen typ sedan 1800-kallt, så litar vi på hans fantasi och avslöjar endast att vi vänligt men bestämt avböjer mjuka paket (om inte farmor kan tänka sig att sticka sockor som vi faktiskt kommer i, för de var fina 😉

Wilmer visar upp sin allra gladaste sida för tomten!
Wilmer visar upp sin allra gladaste sida för tomten!
Är man såhär söt påstår Simon att tomten inte kan motstå en!
Är man såhär söt påstår Simon att tomten inte kan motstå en!

4 svar på ”Till Tomten!”

  1. Ja käre värld – hur kan nån motstå såna sötgryn! Tomten kommer nog överösa dem med både kärlek och gåvor!

  2. Första tomtedejten kommer garanterat att innebära ett hav av julklappar till kottarna! Med önskelista eller ej, kostnadseffektivt, nej..men kul att handla ju!

  3. Är det en vanlig dag? Neej, det är ingen vanlig dag för det är Simons naaammsdaag, hurra, hurra, hurra! Grattis Simon! önskar farmor/farfar. Väntar på att min dumma förkylning ska ge med sig så jag kan komma och pussa upp er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.