Status (uppdaterat)

Här kommer en liten update om mina bebisar…

Mina små bebisar Simon och Wilmer har nu hunnit bli hela 8 månader, tiden bara rinner iväg och att hinna med i utvecklingen är inte lätt! Favoritsysselsättningen i detta nu är att i sittande ställning (och då pratar vi ENDAST sittande) slå med handflatorna i golvet, ge ifrån sig högst ljud, slå och slamra med diverse leksaker och köksredskap.

Tungan är väldigt fascinerande, deras egen som de sträcker ut och slickar med och min som de mer än gärna drar i! Att slita folk i kalufsen är en favorit och en annan är när vi håller dem upp och ner i benen så de kiknar av skratt 🙂 Favoriten alla kategorier är såklart fortfarande att tugga på precis allt!

Hemskast just nu är som hos alla andra barn att bli avtorkad efter maten och att klä på sig…såklart!

Min stora bebis och tillika sambo Martin har hunnit bli hela 28+!!! Där går utvecklingen inte i ett lika rasande tempo, favoritsysselsättningen här är att de få gånger det finns lite tid över, spela något töntigt spel på PS3 (playstation3). Martin har även under senare delen av veckan lärt sig att plocka ut diskmaskinen UTAN att jag behöver påminna honom och jag är mäkta stolt 😉

Hemskast just nu enligt Martin är att bli avtorkad efter mate…..nej…fel bebis! Att byta bajsblöjor och tömma blöjhink!

martin med bihang

Helgen har gått lite i lyxens tecken då jag på  fredagen alldeles själv åkte in till stan för lunch och en eftermiddag på Sturebadet. Där fick jag en helkroppsbehandling med bodyscrub, alginpackning och ansiktsbehandling. Jag blev som ny…vilket var behövligt!

Kvällen gick i matens tecken, med trevligt sällskap, kortspel, vin och massa god mat..mmmm!

Idag tog vi det bara lugnt hela familjen och käkade ute, tittade på lite hus och njöt av att bara vara. Imorgon väntar husvisning och sedan en dag i Sumpan hos familjen Johansson/Karlsson.

Trevlig helg!

Ett svar på ”Status (uppdaterat)”

  1. oj vad jag återigen känner igen mig i favorit sysslorna och det som är det värsta just nu hos både stor som små 😉
    Fast det det där med bajsblöjor berör inte min man så mycket mer än på skoj. Ändringen med diskmaskinen hos min stora älskling blev då barnen fötts för då gjorde jag inte det åt honom (det är hans uppgift i hemmet) 🙂
    visst är det mysigt att bara vara med familjen och kika på hus. har gjort det några gånger men oftast då baarnen somnat i bilen och vi vill låta dem sova klart.
    trevlig fortsatt söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.