Jag har börjat gilla….

morgnarna mer och mer, det har till och med blivit favoritstunden på dagen. Den allra mysigaste och lugnaste med killarna. Missförstå mig rätt nu, det är inte så att jag flyger upp klockan 7 och jublar 🙂 Jag syftar på den stunden då man vaknat och accepterat faktumet att de 2 smånissarna som ligger bredvid inte alls har någon tanke på att somna om efter vällingen. Då börjar mysmorgonen!

Först myser vi lite i sängen, busar och kramas. Sedan tar jag upp dem, sätter dem på lektäcket i vardagsrummet och häller ut lådan med alla leksaker, den synen är oslagbar 🙂 De blir överlyckliga och ögonen blir som pingisbollar när de ser alla leksaker hamna i en stor hög framför dem. På morgnarna är det som att alla grejer blivit som nya igen, killarna tycker att allt är super spännande och leker med allt som att de aldrig sett det förut.

Medans de leker så äter jag frukost, vi har vardagsrum och kök i öppen planlösning så jag kan sitta vid köksbordet och fortfarande ha full koll på dem. När jag är färdig så är det dags för gröt och när matningen är avklarad häller jag upp en kopp kaffe och sätter mig med killarna på lekmattan och så leker vi tills de blir mosiga. När de väl somnat igen så kommer dagens näst mysigaste stund, den då det är alldeles tyst, då bara jag är vaken och kan pyssla med precis vad jag vill! Om man fortfarande är trött så är det bara att mysa ned sig i sängen bredvid ett liten kotte och somna om en stund! Underbara morgnar!

Och vad gör då Martin under denna härliga stund? Han sussar sött hela tiden tills det är dags för honom att åka och jobba 🙂 Men det är han värd! Det är ju faktiskt så också att det inte alltid är jag som går upp tidigt, jag är bara liiiite bättre på det, haha…

Allting är lekbart på morgonen...till och med nappflasklock!
Allting är lekbart på morgonen...till och med nappflasklock!
Eller hur rå Simpan?
Eller hur rå Simpan?

2 svar på ”Jag har börjat gilla….”

  1. Haha ofta! Jag brukar alltid tassa ner och kika in på er när ni ligger och grisar. Bli inte kaxig bara för att jag för en gångs skull ha sovit som en stock! 😉 Love you baby, snart är även denna arbetsdag slut!

  2. Håller med dig om att då man väl vaknat så är det mysigt att bara ligga och gosa innan det är dags att kliva upp och sen äta frukost. synd bara att jag är nog den mest morgontrötta människa som existerar, förutom ev tonåringar 🙂
    I åtta fall av tio så väljer jag att somna om efter frukosten då barnen somnat 😉
    För S och W finns nog inget roligare än flasklock, bunkar och vispar samt våra glasunderlägg i silver ligger nog på en andra plats. Leksaker hamnar nog någonstans på femte plats av allt roligt annat, som cd och dvd fodral, man kan leka med.
    Vi har också öppenplanlösning och skulle inte byta bort det mot något annat, kanon är det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.