Förresten….

Vi håller på och rensar lite bland barnens grejer som inte längre används, bland de saker som inte blivit sålda finns ett…

Tvättbjörne Classic badkarsskötbord, går att fälla upp och är supersmidigt och stabilt. Vi har varit jättenöjda med detta men då badkaret finns på övervåningen i huset så använder vi det inte längre. Det är alltså bara använt i 4 månader. Nypriset ligger på 1300 kronor och vi vill ha 700 för det.

DSC05445

Vi har även en badhjälp som jag köpte när barnen var alldeles för stora för att använda den 🙂 Provade den ett par gånger men tillslut tog de sig ur den! Alltså säkerligen superbra för små bebisar. 279 kronor kostar den ny har jag för mig, vi vill ha 150.

DSC05450

Killarnas ubersöta vinteroveraller i stl 50 från Lindex köpte jag för 250 spänn styck, de slits ju inte direkt ut i den åldern 🙂 De ser alltså nya ut, 100 spänn styck! Första, andra, tredje…..haha 🙂

DSC05456

Är ni intresserade så skriv i kommentarsfältet eller skicka ett mejl till mig på sofia.e.l(a)hotmail.com! Alla sakerna är naturligtvis i jättefint skick.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.