Vi lever…

…men det är knappt! Tre dagar med influensa och feber+ 2 små grinkottar med samma åkomma+ 1 st pappa som bara måste jobbe och jobbe 🙁

Nädå, han är så duktig vår M, sliter hårt på jobbet och tar hand om oss här hemma. Superpappan M, jaaa…nästan alltid iaf. Ibland är han lat och då får jag ta honom i örat 😉

Nog om detta, idag tog sig Simpan fram i sin gåstol för första gången! En stor dag, han åkte iofs bakåt och fattade nog inte vad han gjorde…men ändå. De har ju suttit i den och lekt länge nu men aldrig rört sig någonstans. Kanske släpper det nu! Han har även en tandsing på väg upp i överkäken, han ligger lite efter mot brorsan som redan fått tre risgryn.

Jag har även kommit underfund med att det är förödande för figuren att vara sjuk, det slinker ner både det ena och det andra faktiskt. Eftersom även M tycker synd om mig så blir det ju inte bättre av att han kommer hem med choklad och annat gott för att pigga upp mig! Kommer ju se ut som en gödgris när det här är klart!

3 svar på ”Vi lever…”

  1. Om ett litet tag får de upp farten ganska duktigt i sina stolar! Bara de kommit på grejen med det hela.Det var en underbar syn när de sprang runt i sina stolar, fastnade, eller puttade den ena framför sig!

  2. Lider med er som blev så sjuka!! Inget kul alls det där. Speciellt inte när man inte bara kan ligga och tycka synd om sig själv utan har ansvar att ta hand om sina småttingar också!!Hoppas ni kryar på er hela gänget snart =)
    Tydligen så är det många som säger att dom glömmer magen man hade när man var gravid. Själv så har jag svårt att fatta att två små bebbar ligger i min mage. Även om dom kickar som tusan därinne och påminner mig hela tiden 😉 Ska bli skönt att få tillbaka sin kropp sedan samtidigt som jag får lite ångest att jag inte njuter tillräckligt mkt av tiden som gravid. Är rädd att jag uppskattar denna tid först i efterhand….många säger ju att dom tyckte den här tiden var så fantastisk..jag lär väl märka=)

    Ha det så bra så länge så hörs vi och förhoppningsvis så ses vi snart!!

    //Katarina

  3. Kan väl aldrig tro att Martin är lat ibland. Han som är så flitig. Ialf var han det i skolan för en herrans massa år sedan…. Eller ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.