I upprätt läge!

Äntligen är vi där, kottarna har gjort slag i saken och gått från liggande till sittande. Det har ju varit på G ett tag och de har suttit när man sitter bakom. Men nu kan de själva…jaaa…inte för att jag vågar lämna dem utan kuddar bakom ännu, men ändå! Lämnar man dem så sitter de fortfarande upp när man kommer tillbaka…wiiiihoooo 😉

Här kommer dokumentation, och nej, de får inte sitta i fåtöljen själva ännu 🙂

Wilmis
Wilmis

sim&wil

Tjoooo brorsan!
Tjoooo brorsan!

Här hemma ligger hela familjen sjuk, inte kul alls men förhoppningsvis är vi på benen/rumpan snart igen!

Ett svar på ”I upprätt läge!”

  1. Det känns så skönt att få titta in och få ta del av ert liv. Startade dagen på jobbet i dag med en titt. Med ett leende på läpparna fortsätter jag jobbet – Simon o Wilmer ni er så underbara! /Farmor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.