Bältad…

Kottarna har nu blivit så pass rörliga att det inte går att ha dem i sittrarna utan bälte längre, tro mig…jag har provat!

De sitter inte i dem så ofta längre men ibland när det är grötfrukost/mellisdags så brukar jag ha dem däri. Vänder man ryggen till 1 sekund utan bälte så står de på näsan 🙂

Då till problemet…det hatar bältet och blir som galna när de märker att de är fastspända. Än så länge så accepterar de bilstolsbältet…visst är det lite kink precis när man knäpper fast dem, men när bilen väl rullar är de oftast knäpptysta och glada tills bilen stannar. Det är otroligt skönt att de älskar att åka bil, jag vet inte vad jag gör om de börjar tycka att det är trist 😉

Här Simpan…

What!!! Vad är det här nu då???

What! Vad är det här nu då???

Dumma bälte....
Dumma bälte....
...dumma bälte, dumma bälte, DUMMA BÄLTE!!!
...dumma bälte, dumma bälte, DUMMA BÄLTE!!!

Ett svar på ”Bältad…”

  1. Hihi, det är inte lätt när man är liten. 😛

    Hej förresten! Michaela, Classes sons sambo. 🙂 Fick denna adressen och har följt er litegrann här på bloggen. Min blogg har dessvärre legat orörd ett bra tag och jag har inte fått tummen ur att skriva något. Men nu tänkte jag meddela att jag hälsar på då och då. 🙂

    Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.