Bebistuta, promenix samt gräsmattehäng…

Idag på eftermiddagen fick jag och Simpan nog, Wilmer hade nämligen flitigt använt sin ”pipa” hela dagen till något så onödigt som att gapa. Han använde den när vi tillsammans med M i förmiddags åkte till Barkarby och kikade lite. Han använde den när vi kom hem och käkade lunch och lekte…sen sov han 2,5 timme…Simpan och jag vilade öronen. Han använde den återigen då han vaknade vid grötstunden, och då fick vi nog! Vi packade ner oss allesammans(ja…inte jag då) i vagnen och traskade iväg på prommis. Gaphalsen somnade direkt….vi njöt 😉

Nöjd Simon
Nöjd Simon
Trött gaphals
Trött gaphals

DSC05311

Minmästaren Simpan!
Minmästaren Simpan!

Har ni sett de underbart söta tröjorna förresten, de har pappas sambo Pia stickat! De är hur fina som helst och är perfekta nu till hösten 😉

2 svar på ”Bebistuta, promenix samt gräsmattehäng…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.