Barn av vår tid…

Killarna tar efter sin far, dvs….datorer är olidligt spännande!

DSC05252

…det är faktiskt så olidligt spännande att de är införstådda med att om de bråkar om datorn så tar mamma den ifrån dem….därav kösystemet 🙂

DSC05249

3 svar på ”Barn av vår tid…”

  1. Haha :-D.
    Mina är helt galna i musen när de får sitta i knä framför datorn. Jag har lagt en extra mus bredvid som de kan dra i, medans jag drar i min.

  2. hihi.. så sött!
    hittills har jag lyckats distrahera våra med min regnkappas skärp, som är svart och vit rutig, då de några få gånger är i famnen då jag kikar på något på datorn. få se hur länge det håller… men oftast så sitter jag bara vid datorn då de sover eller då någon annan ser efter dem.

  3. Haha, ja det är snudd på omöjligt att sitta vid datorn när de är vakna. Det blir mest på kvällarna 🙂 Mina går inte att distrahera för det finns nog ingenting som är så kul som att slå på tangenterna och dregla ner dem 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.