Blandade känslor…

När det gäller mat och matning av 2 små kladdkottar så är känslorna lite blandade för min del. Visst tycker jag att det är jätteskoj att de äter, upptäcker nya saker osv. Jag tycker även att det är viktigt att ”träna” dem att äta olika saker så att man slipper ha 2 små matvägrare i familjen sedan som ska ha olika rätter eller som bara vill dricka välling.

Nu till momentet jag har lite svårt för (ni kommer kanske ihåg inlägget om disktrasan)! Det blir ju så kladdigt, allt blir kladdigt! Kläder, stolar, kottar, golv, mammor. Nu har kladdet även avancerat ytterligare då det roligaste just nu är att försöka få tag på skeden och äta själv, ibland så lyckas de veva till skeden och så sitter man där med nunan full med bebismat. Då håller jag andan, räknar till 10, torkar av mej och tänker att snart…snart…snart är nog min lilla kladdfobi botad 😉

Kolla brorsan! Mamma har biffstroganoff i hela fejjan...haaaahaaaa!
Kolla brorsan! Mamma har biffstroganoff i hela fejjan...haaaahaaaa!
A men kolla mej då Simon, jag har färgat mina bryn orangea!
A men kolla mej då Simon, jag har färgat mina bryn orangea!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.