Välling

Vi har kommit till ett nytt kapitel i kottarnas liv, vi ska nämligen byta ut kvällsersättningen mot välling! De blir ju 6 månader nu och vi är nedrans less på att de fortfarande äter så ofta på nätterna. Wilmer kan ibland vakna och vilja äta vid 11, 02, 04 och till sist vid 06.30! Det är ju inte klokt….det är oftare än när de var små. Fattar inte vad som hänt, ett tag så sov ju Simon från kl 19-05 utan mat och Wilmer vaknade en enda gång på natten.

Jeje, nu ska vi iaf prova om det blir mättare och står sig längre om man byter ut mot välling på kvällen. Hoppas hoppas 🙂

Idag gick de dock inte så bra, Simon slocknade kl 18 efter kvällsbadet och vaknade inte ens när jag klädde på honom pyjamasen. Haha, han hann helt enkelt inte med någon kvällsmat. Lär väl vakna snart och märka det 😉 Wilmer lapade pliktskyldigt i sig sin ranson vid läggdags så vi håller tummarna.

Satan vad fort det går, 6 månader? Vart tog tiden vägen? Dessa 2 små små människor som legat i min mage har blivit ”stora”. De har olika viljor och otroligt olika personligheter. De tycker om vissa saker och ogillar andra. Det är rätt häftigt när man tänker på det 🙂

Måste komma ihåg att ladda batteriet i kameran nu så ni kan få lite bilder att kika på, det har varit dött varje gång jag ska ta en bild och ändå så får jag inte ändan ur att ta ut det ur kameran och sätta det på laddning…ehhh…hur virrig är man inte då? Jaja…imorgon mina vänner imorgon!

Natti natti

2 reaktioner på ”Välling

  1. Vi började med kvällsgröt istället för välling då de var 6månader och så fick de Nan att dricka till. Det fungerade alldeles utmärkt och de sov hela natten från ca åtta till sex, ibland sov de tom till åtta på morgonen! lyx! men nu har något hänt och de vaknar igen varje morgon kring 06.00 och vill ha mat men sen somnar de om. William har blivit för otålig på kvällarna för att äta gröt så han har fått gå över till välling istället. Märkte ingen skillnad på sovtiderna direkt då den ena äter gröt och den andra välling, är väll samma mättnadskänsla men bara olika konsistens antar jag. Lycka till iaf!
    Och kan bara instämma, vart har tiden tagit vägen? och ofta så händer det att jag tänker jaja, det får bli imorgon… 😉

  2. Farmor håller tummarna att killarna står sig bättre på vällingen. Det är nog det magarna behöver precis som du tror Sofia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.