Underbart!

Jag är ledsen att uppdateringen av bloggen inte är vad den varit, jag är helt enkelt för slut för att blogga när det väl finns en stund över 🙂 De stunderna blir även alltid fulla av alla andra måsten…tvätta tvätt, vika tvätt, städa hus, yiuuuu…jag gillar inte måsten!

Well, idag har vi iaf haft en sån där underbar dag. En sån dag som behövs ibland för att man ska glömma de ”moments” då man funderar på att rymma hemifrån, haha!

Vi sussade sött till kl 9, gick upp, busade, åt gröt och mös. Kottarna var på superhumör och jag också. Vid 11 var det sovtime för killarna igen och Simon sov till kl 13 och Wilmer till 13,30. Jag fick allting gjort medans de sov 🙂 Jag satt till och med framför datorn med en kopp kaffe och VÄNTADE på att de skulle vakna! Eftersom Simon vaknade först så hann jag ge honom mat och fruktpuré och massa pussar innan Wilmer slog upp sina blå (eller vad det nu blir för färg 🙂 ). Sen lekte Simon själv medans jag kunde ge Wilmer samma mysiga stund också! Underbart.

Sen blev det långprommis i vackra vädret och prinsarna lekte med sina fötter och leksaker och var på strålande humör. Vi hälsade på kossorna och hästarna också. Jag hann prata i telefon med pappa som jag tänkt ringa så länge men aldrig hunnit. Väl hemma utforskade vi gräsmattan och blommorna, sååå spännande för små kottar 😉 Vid läggdags behövde jag bara lägga dem i sängarna, pussa godnatt och gå ut ur rummet. Har inte hört ett knyst sedan dess.

Ursäkta att jag låter sådär läskigt lyrisk men vissa dagar bara älskar man livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.