Nya smaker, samt varning för halka!

Nya smaker e kul…tycker iaf jag. Eftersom ”the kotts” verkar ha tröttnat deluxe på potatis och morötter och numera endast accepterar fruktpuré så kände jag att det var dax att visa killarna mina matlagningskunskaper.

Det blev makaroner, majs, broccoli och ärtor, det hela mixades sedan ihop till en härlig grön röra som såg mer ut som den redan ätits och kommit upp igen…hrmmm…jaja..den smaka finemang iaf 🙂

Mmmmm
Mmmmm

Måltiden togs emot med blandade känslor, hos Simon med öppen mun samt glädjetjut mellan tuggorna (jag antar att han var ytterst tacksam att bli serverad någonting annat än det vanliga).

DSC04903

Wilmer fick en sked…hulkade…grinade…hulkade igen. Ännu en sked som följdes av samma procedur och resulterade i en nerkräkt unge 😉 Ok för att det såg lite läbbigt ut men så illa var det faktiskt inte!

Nog om det! Fredagar är bra dagar för då är Martin ledig…idag var Martin dock inte ledig vilket ledde till följande:

I vanliga fall så behöver jag alltså inte duscha med publik, idag blev jag synad av 2 små kottar som var på någorlunda bra humör när jag gick in i duschen. Väl inne så var de inte alls speciellt muntert på andra sidan glasväggen. Jag försökte spexa bäst jag kunde utan framgång, jag insåg att jag inte orkade ha dem skrikandes där utanför så jag pallrar mig ut och får tag på första bästa leksak…eller ja…oöppnade libresse fick agera leksaker. Det godtogs och jag knatade tillbaka igen…varpå…

*Skrik!

*Anledning: Simon har tappat sin ”leksak”

*Åtgärd: Ut ur duschhel*piiip* för att plocka upp..in igen.

Och denna gången med schampo i ögonen….

* Skrik!

* Anledning: Wilmer har tröttnat på sin ”leksak” och vill ha en ny.

*Åtgärd: Ut och leta upp leksak…aha…en tub med idomin..in igen.

Detta upprepas ytterligare ett par gånger av anledningar som tappad idomintub, idomintub i ögat osv. osv. Golvet blir allt blötare.

Äntligen klar svingar jag mej ut och ska precis nappa mitt badlakan när jag försent upptäcker hur jäkla halt ett badrumsgolv blir av vatten. Synen som följer är förmodligen oslagbar, iaf verkar killarna tycka det då det helt plötsligt blir väldigt muntert i stolarna.

Resultat: Horisontellt läge på badrumsgolvet med ömmande bak!

Slutsats: Jag är för en gång skull glad att en del av mina gravidkilon sitter kvar så att det slapp bli en sådan hård landning….samt…duscha fort och låt ungarna gapa 🙂

Trevlig fredagkväll 🙂

En reaktion på ”Nya smaker, samt varning för halka!

  1. Haha, ja det låter som en underbar fredag! Hoppas att resten av helgen blev bättre 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.