Körslaget

Idag har jag lyssnat på en kör, en gosskör som sjöng falskt så in i bängen! Gossarna som ingick i kören är snart 4 månader gamla och råkar vara mina barn….inte kul alls.

Lek i gymet=skrik, titta på färgglada saker=skrik, sjunga sånger=skrik, promenad=skrik….etc. etc….ja ni förstår! Kul dag, tack för den herre!

Nu har gaphalsarna kapitulerat iaf, trötta som få men ville de sova? Nääää knappast. Jag la dem iaf och försökte trösta dem ett tag, omöjligt…hmmm. Tänkte att nu orkar jag inte lyssna längre så jag började dammsuga för att skingra tankarna, inte bli galen vill säga. Efter några minuter sätter det dåliga samvetet in och jag går in till kottarna igen, där ligger 2 små utbrunna ljus och tvärsover 🙂 Haha, vilken jäkla effektiv dammsugare!

Nu ska jag däcka i soffan framför tv´n tills Martin kommer hem, jag är helt slut efter idag. Blir sängen tidigt ikväll! Älskade barn, jag älskar er så mycket men ibland önskar jag att det fanns en av- och påknapp 😉

2 reaktioner på ”Körslaget

  1. Usch ja, dom där dagarna är inte roliga alltså. Irritation och maktlöshet över att inte kunna få dem nöjda och tysta. Som tur är varvas det med fina solskensdagar då man nästan spricker av lycka över sina små tvillingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.