Älskade mamma

Var här idag, hela dagen 🙂 Hon kom så tidigt att jag och Simon knappt hade hunnit kliva upp, stod i nattsärken när hon plingade på dörren. Martin och Wilmer var redan uppe och för alla som undrar vad som är tidigt för mamma och Simon sömntuta så är det 9.30, haha 😉

Vi har i pissvädret promenixat till Globen, shoppat lite, ätit lunch, myst med skrattande småkottar, fikat och senare på eftermiddagen kom även brorsan och käkade lite middag med oss. Härlig dag!

Mammi har nyligen fyllt år och vi har inte hunnit träffa henne så hon fick sin present nu, en kryssning med Birka för henne och en kompis. Tyckte hon behövde det 🙂

Simon är ett riktigt litet frö, han vill inte sova i vagnen längre utan ska vara med och titta, nåde den som fäller upp sufletten! Efter 5 minuter duger inte sufletttricket längre, nä då ska han upp också. Han ska vara med och shoppa. Titta på kläder och flörta med expediten, jojjo, det börjas tidigt här. Gounge 🙂 Mammas lilla gosängel Wilmis däremot trivs fortfarande bra i sin vagn, ligger där och filosoferar och slumrar till om vartannat. Otroligt att 2 lika barn kan vara så olika.

Imorgon fyller Martin gubbe….eller ja gubbe och gubbe…28 😉 Jag har världens bästa överraskning, fast han kommer inte få den förrns om ett par helger, hihi.

Åhh jag blir alldeles varm i hjärtat av den här bilden, Wilmers lilla gosrumpa!
Åhh jag blir alldeles varm i hjärtat av den här bilden, Wilmers lilla gosrumpa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.