Jag och Wilmer

Spenderar eftermiddagen alldeles alena idag, lite konstigt att bara rå om 1 bebis helt plötsligt men det är otroligt mysigt och Wilmis har inte lämnat min famn sedan pappa och brorsan åkte. Vi kramas och pussas och har det hur bra som helst.

Hela familjen skulle egentligen på Linnéas namngivning idag men Wilmer har fått små röda blåsor och har lite feber. På sjukhuset tror de att det kan vara svinkoppor eftersom halsfluss och svinkoppor tydligen är samma slags bakterie eller nått sånt. De har tagit prover och vi har fått en kräm att smörja med. Han är lite kinkig så det passar utmärkt att han får ha mej alldeles för sig själv en hel kväll 🙂 Mammas lilla fina kille, har märken av min tröja i ansiktet då han sovit på mitt bröst så länge…underbara barn.

Nu är det iaf klart, vi kommer att flytta till ett jättemysigt hus i Sollentuna (Viby) där vi kommer bo tills vi hittat vårt drömhus. Det känns super, mysig gata, huset är byggt år 2000 så det är jättefint. 5 rum, 2 badrum, altan och uterum. Kan inte bli bättre. Vilket flyt vi har, de som äger huset har försökt få det sålt men får inte ut vad de vill ha och hyr därför ut det ett år framöver. De har redan flyttat till ett annat hus i närheten så det står tomt och det är bara för oss att flytta in. Vi får nyckeln nästa vecka, hihi.

Ska bli underbart att kunna grilla, bjuda hem folk som kan sova över i eget rum och rulla in barnvagnen på baksidan efter promenaden så att barnen kan sova vidare 😉 Pratade dessutom med en annan mamma som bor där och tydligen så funderar de på att starta en tvillinggrupp där då det fötts många tvillingar i området på senare tid, hoppas hoppas!

Nu ska vi fortsätta mysa, bara jag och min lilla Wille 🙂

3 reaktioner på ”Jag och Wilmer

  1. Stort grattis till lgh-försäljningen och till flytten till större boende, inte så tokigt!
    Dina pojkar är då för söta. Vissa kort är de så lik sin mamma!
    Kram kram

  2. Ååh viby är kanon! 😀 Har flera bekanta som bor där plus min syster. 😛
    Jag är f.ö en sån där som läser din blogg men aldrig kommenterat förut. 😉

  3. Grattis till försäljningen och till nya huset! Vad roligt…
    Vad mysigt det låter med en tvillinggrupp, skulle vara trevligt att träffa andra tvillingföräldrar irl.
    Men snart så har jag iaf en tvillingfamilj att umgås med, har en vän som ska få tvillingar vilken dag som helst, väntar spänt. Tyvärr bor hon långt från oss men man är ju föräldraledig ett tag… 😉
    Lycka till med flytten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.