Semester

Dagen har varit lugn på Ymsenvägen 8, två trötta kottar och två ännu tröttare föräldrar har bara slöat och gått en liten promenad i det sköna men en aning blåsiga vädret.

Killarna har fått för sig att det är helt ok att sova mellan 20-02.00 och sedan vakna för mat. Men att sedan somna om efter maten går inte riktigt för sig, det bökas och stökas om vartannat och när väl den ena lilla ligisten lugnat ner sig så börjar den andra. De är oftats inte ledsna eller missnöjda så det är ju skönt men det är svårt att sova till alla dessa läten de har för sig. Tror aldrig jag varit med om bebisar som har så otroligt mkt ljud för sig. Det är bara att härda ut och stoppa in öronpropparna 🙂 det fungerar faktiskt bra då de tar bort småljud men släpper igenom skrik och grin.

Imorgon tar jag och Martin semester från kidsen över natten och tar in på hotell. Farmor och farfar får den äran att rå om underverken över natten och det ska bli otroligt skönt att få sova ut och gå ut och äta middag i lugn och ro. Fast det kommer kännas konstigt också då man är så van vid att alltid ha dem nära 🙂 Ska bli spännande att se hur det går. Rapporterar vidare när tillfälle ges!

Trevlig helg allihopa!

2 reaktioner på ”Semester

  1. ÅÅ vad härligt det låter! Försök att inte tänka på barnen för mycket, de har säkert 100% uppmärksamhet från farmor &farfar. Försök också att sova ut!
    Varför jag säger detta är för att de är svårt.
    När vi gjorde det första gången tänkte man på barnen 100 ggr,vaknade ca 05.15, drog oss i sängen 30 minuter och sedan åkte vi hem…
    Ha det jättetrevligt!
    kram

  2. Haha, ja vi ska försöka 😉 Dom kommer ha det sååå bra så man får lugna sig med det. Det är skönt att få längta lite efter dem ibland så uppskattar man ju allting mer 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.