Helgen

Valborgshelgen har verkligen inneburit fullt ös för oss. Vi startade i torsdags med att åka till mamma. Där blev det grillkväll med familjen! Martin skulle stå för köttet och påhittig som han är (till min förskräckelse) blev det helgrillad kanin!!! Han hade även fixat en lite mindre ”hardcore” variant i form av grillspett med ankbröst. Kaninen såg hemsk ut men smakade faktiskt inte så tokigt, som kyckling. Jag vet att det är en standardfras men den smakade precis så 🙂 Fredagen spenderades även den i bästa grillanda, men kaninen var utbytt mot korv 😉

På lördagen åkte vi uppåt och landade med två underbart snälla och sovande kottar i Bollnäs. Vi checkade in på hotellet och sedan bar det av till Helena&Co i Segersta. Vi åkte upp en dag innan dopet så att jag skulle få lite tid att umgås med Helena, det var så länge sedan vi träffades juh. Vi fikade hade så mysigt och vi fick med oss två fulla kassar bebiskläder till grabbarna. Noah har ju växt ur sina 56:or som förövrigt såg nästan oanvända ut, underbart! Tack så hemskt mkt Helena, du är så go 🙂

Lilla Joar hade blivit så stor, han fyller 3 nu och snackar mest hela tiden. Noah är 4 månader och ler som en liten sol, gullunge.

Hotellnatten gick bra och grabbarna fick en egen säng. Dopet var jättefint och vi hade en trevlig eftermiddag med massa god mat och härligt sällskap. En kanonhelg helt enkelt! Det var dock en väääldigt trött familj som åkte hemåt i söndags, killarna var verkligen slut som artister efter allt ståhejj. 

Idag kommer farmor och hälsar på 🙂 Jag ska köra iväg henne, Martin och kottarna till Ikea så att jag kan storstäda lite i lugn och ro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.