Ligga på mage

Bvc-tanten säger att man ska försöka lägga barnen på mage ofta när de är vakna för att det är bra för dem att träna nacken och så. Problemet är ju bara att de verkar hata att ligga på mage när de är vakna, det går bra i typ 5 minuter sedan är båda killarna tvärless på att ligga där och stirra i marken. Jag antar att det beror på att de inte kan sprattla lika bra på mage eftersom de inte är starka nog att hålla huvudet uppe längre stunder. När de är trötta verkar det dock vara jätteskönt att ligga på mage, så typiskt, då när de inte ska göra det!

 

Här är kottarna ännu på gott humör, när de väl ledsnat ur så är det svårt att hinna bixtra dem :)
Här är kottarna ännu på gott humör, när de väl ledsnat ur så är det svårt att hinna blixtra dem 🙂

 

Två små gosrumpor i vädret, finns det nått sötare???
Två små gosrumpor i vädret, finns det nått sötare?

Stackars kottarna verkar även ha fått lite krångel med magen, de är gnälligare, pipigare än vanligt och sover oroligare. Vi har tidigare provat minifom men det blev ingen skillnad, nu ska vi testa med semper magdroppar och se hur det blir. Martin har också tagit sig en slurk för att se om det har någon inverkan på hans mage 😉

En reaktion på ”Ligga på mage

  1. Vi provade flera ggr/dag, men de gick inte så långa stunder i början att ha dem på mage, men sedan när de så småningom blev starkare tack vare att vi ”tränade” deras nackar så ville de bara runt på mage.
    Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.