Jag bara snackar skit :)

Ska börja med att varna känsliga läsare, haha 🙂

Nu ska vi se hur många som känner igen sig 😉 När jag blev gravid så lovade jag mig själv 1 sak…jag skulle aldrig bli en sådan mamma som sitter och diskuterar bajs! Haha, vilket skämt. Nu med facit i hand så är det något utav det mest spännande man kan diskutera.

Nu låter det ju som om jag har världens tråkigaste liv men faktum är att det är jättekul. Jag och Martin kiknar nästan av skratt när killarna sätter igång. Det roliga är att de flesta ljud de ger ifrån sig i denna kategori låter mer som de skulle komma från en byggarbetare ist för en liten bebis 😉

Om ett skratt förlänger livet så kommer jag efter denna veckans asgarv nr 1 att leva tills jag är 150! Vi hade precis matat killarna och badat dem för att de skulle sova riktigt sött, de ligger inlindade i sina badhanddukar och sprattlar och ser sådär urgulliga ut som bara nybadade kottar kan göra. Wilmer verkade lite mer hungrig så jag tar upp honom och gör ett försök med amningen. Från Simons badlakan låter det då som om någon har släppt ner en bomb! Haha…tillfälle!!!

-Martin, din son behöver kramas lite! Han kommer in glad i hågen och börjar prata sånt där löjligt bebisspråk, kör in händerna i handduken för att plocka upp Simon och då!!!! Han stannar upp med en min som är oslagbar, det ser ut som en blandning av skräck, fasa, gråten i halsen och chock. Det är nästan så att jag anar att underläppen darrar när han konstaterar att han har hela handen full med…ja ni vet vad 🙂 Sen kommer skriket…ahhhh!!!!

-Sofia jag har bajs på handen! Simon som blir lite rädd av Martins skrik börjar sprattla runt i och har snart bajs på hela sig. Pappan springer runt runt som värsta fjortisen med handen i luften och paniken eskalerar när Simon nästan stoppar sin hand i munnen, av instinkt är Martin där och tar bort handen och får då ännu mer kladd på sig. Simon lyckas även vifta ut lite av härligheten i sängen vilket får pappan att ”go bananas”. På andra sidan sängen håller jag på att dö av skratt och får fram..

-Älskling du måste bada honom igen! Jag ser paniken växa när Martin gnyr,

-Men då måste jag ju ta i honom. Haha, ja just de! Martin fumlar iväg med ungen på en armlängds avstånd till badkaret under stora protester!

När lakanden är bytta och de förvånade barnen har somnat så är samtalsämnet för kvällen återigen..ja ni får gissa!

5 reaktioner på ”Jag bara snackar skit :)

  1. Farmor skrattar hjärtligt! Ser Martin framför mig. Glad Påsk!

  2. HaHa, jag dör av garv!! Vet att min karl flippar lite när han får bajs på sig, så igenkännande!!

  3. Haha..ja skräcken för detta verkar finnas hos de flesta karlar 🙂 Jag kan säga att han knappt hämtat sig från denna pers ännu 😉 Han vet inte vad han har att vänta sig i framtiden!

  4. Haha kan bara tänka mej in i hur roligt ni (eller åtminstone du) hade det. Håller med i att detta ämne är något som kommer upp titt som tätt här oxå 🙂
    Hoppas ni har det mysigt i Gävle!
    Glad Påsk-kram till er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.