Det går för fort…

Det här med utveckling och hur fort det går för en liten bebis att förändras är lite läskigt tycker jag, det är ju jättekul att man hela tiden märker nya saker men det går så otroligt fort. Vi hinner liksom inte riktigt med i svängarna 🙂 Den där bodyn som var för stor förra veckan är plötsligt nästan för liten, matmängden som ena dagen var en utmaning att suga i sig är nu slut på ett kick. För att inte tala om vad som händer med minspelet och ögonen. Killarna är ju faktiskt lite medvetna nu, man får ögonkontakt och de böjer bak huvudet för att kika vem det är som plockar upp dem.

Det där leendet väntar vi fortfarande spännt på men det kan ju dröja ett tag till 🙂 De har även börjat titta lite mer aktivt på sin musikmobil som snurrar ovanför sängen, förut lyssnade de mest men nu är det skoj att försöka följa med alla de roliga färgerna om snurrar runt. Igår upptäckte även Simon en ny person i sitt liv, nämligen sin brorsa. De har ju aldrig riktigt verkat som att de fattar att de ligger en till bebis bredvid dem men igår när vi la ner Simon bredvis Wilmer så tittade han med stora ögon och petade honom på kinden. Låter lite löjligt kanske men det var häftigt att se, han såg helförvånad ut 😉

Igår hade vi supertrevligt, god mat och lite vin med brorsan och Jessika. Vi fick jättefina namnskyltar att sätta på kottarnas vagn, hoppas att de går att hänga någonstans bara då vi har en ganska speciell vagn som ni kanske såg på Martins promenadinlägg för några dagar sedan.

Helhärligt vårväder idag med så vi ska försöka spendera utomhus, ska bara fösöka väcka Martin som inte ens reagerat på illvrålen innan maten nu på morgonen. Snacka om att sova djupt, innan flaskorna hamnade i killarnas munnar så skrek de nämligen så att jag trodde att taket skulle lyfta.

Ha en underbar dag allihopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.