Bvc

Som rubriken lyder så var det idag besök hos Bvc-tanten, vi var som vanligt sena! Man vill ju gärna skylla på barnen men i själva verket så är det ju faktiskt vårt fel, jag menar, de är ju inte så att de står och borstar håret i 10 minuter, fastnar framför datorn eller bara måste leta efter den där saken som är omöjlig att hitta just när det är dags att gå! Det låter inte riktigt som Martin heller det där…hmmm..jag undrar vem som är den skyldige.

Väldigt smickrande bild nedan förövrigt, tack för den! Men jag tänker inte ta bort den eftersom detta skulle ge Martin rätt.

Hur som haver så kom vi iaf fram en kvart för sent och travade in in bvc-tantens minimala rum. Jag, Martin, tanten, en student och de två barnen. Vi fick d-droppar (hette tidigare ad-droppar) av bvc-tanten som vi ska droppa i kottarna tills de är 2 år och samtalade om lite ditt och datt innan det var dags för dagens höjdpunkt! Wilmer vägde idag in på hela 3840 gram och 53 cm..jisses, i våra ögon en brontobebis 😉 Simon är av det nättare slaget och vägde in på 3670 gram och 52,5 cm. Killarna fick massa beröm av tanten för att de blivit runda och goa, de är så gossigt nu när de börjar se ut som små michelingubbar om armar och ben. Man vill bara äta upp dem.

Därefter följde en promenad i det underbara vårvädret och en sväng till affären, ikväll kommer brorsan och hans tjej på middag och helgen invarderas av Martins bror+familj och kottarnas mormor och moster…mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.