Faderskap

Hmmm, vart tog den där solen vägen. Vi har badat i sol här hela morgonen och nu när man äntligen tänkte masa sig ut med vagn och hela fadderullan då har den plötsligt gömt sig. Tror att jag väntar tills den vågar sig fram igen.

Drygast just nu är vår granne som håller på att bygga om hela sitt place, han börjar typ vid 6 på mornarna och håller på hela dagarna. Det låter just nu som om han håller på att renovera i mitt huvud!

Imorse hann jag äntligen på telefontiden till stadsdelsförvaltningen, ni vet dem man måste visa upp sig för om man inte är gifta för att kottarna inte ska bli faderslösa. Lite löjligt tycker vi, Martin känner sig även lite stött stackarn 🙂 De har den usla telefontiden 9-10.30, vilket vi typ alltid glömmer då det är mitt i morgonbestyren. Nu ska vi iaf dit i slutet av april och se om de godkänner Martin som lämplig fader 😉 Förövrigt så hade de ingen koll på att vi faktiskt hade fått 2 barn, deras papper låg inte i samma hög, bra koll där. Läskigt, det var tydligen bara Wilmer som låg i min hög…undra var stackars Simon fanns? Hon hittade honom tillslut iaf men hon tyckte det var skumt att de fått så olika sista siffror. Det funderade vi också över, Wilmer har höga siffror och Simon jättelåga? Kanske har Simon ärvt sina siffror bättre begagnat från nån tant eller farbror som kommit till himlen? Kan de göra så? 

Martin går ut hårt för att vinna kampen om faderskapet, här visar han sig från sin bästa sida i en populär matningsposé!
Martin går ut hårt för att vinna kampen om faderskapet, här visar han sig från sin bästa sida i en populär matningsposé!

4 reaktioner på ”Faderskap

  1. Hej,
    Vad kul att du lämnade spår i min blogg!
    Så roligt att läsa din blogg då mycket påminner om vår start med två småkillar.
    Min karl fick också infinna sig i kommunhuset och erkänna sig skyldig 😉
    Om jag inte minns fel, var det också strul med papper, borttappade personnr osv, tanten slutade heller aldrig att snacka.
    Personnr på våra skiljer sig väldigt mycket åt också.
    Här kommer jag att läsa mera!
    Hej hej!

  2. Visst är det skumt det där med personnummer? Mina twins har samma ”problem” – ett högt och ett lågt nummer. Sen fick jag välja vilken som var vilken – alltså vilken tvilling som skulle ha det låga numret och vem som skulle ha det höga.
    Det där med faderskapsbedömningen är ju bara urlöjligt. I Sverige, år 2009. Herregud.

  3. Ja precis, man fick liksom bara fylla i namnuppgifter på de olika personnumren..lustigt 🙂 Håller helt med dig om urlöjligt, det borde väl räcka med att man uppger i pappren vem som är fadern. Jag menar, måste de se honom och själva bedöma om det kan vara så att vi ljuger lite 😉

  4. Evelina: Hej, va kul att du kikade in! Haha, tanten på telefon slutade heller aldrig babbla så vi kommer nog gå samma öde till mötes 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.