Softlördag

Glömde ju skriva att kottarna fyllde 1 månad igår! På tisdag den 31/3 ska de egentligen födas men vi har ju fått äran att ha dem hos oss ett bra tag redan 🙂 Tiden går så fort och det händer så mycket bara på någon vecka, nya ansiktsuttryck, nya läten och personlighetsdrag. Stora blir de också, ska bli spännande att se vikten och längden på bvc nästa vecka!

Idag blir det en lugn dag, jag har spenderat största delen av dagen i sängen, tröttheten kom verkligen ikapp mig och det var skönt att sova ut riktigt ordentligt. Måste passa på med sånt medans Martin är hemma för sedan lär det ju inte bli mycket av den varan 🙂

Martin är iväg och inhandlar den efterlängtade nappflasksterilisatorn…jippie..inge mer diskande. Får se om det får följa med ett par babysitters hem också, killarna gillar att vara där vi är och ibland så behöver man händerna fria.

Simon- Pssst...brorsan..jag tror att den där skäggiga killen som dom kallar pappa har tagit fram den där jädra saken som blixtrar igen! Wilmer- Jaha...so what?
Simon- Pssst...brorsan..jag tror att den där skäggiga killen som dom kallar pappa har tagit fram den där jädra saken som blixtrar igen! Wilmer- Jaha...so what?

2 reaktioner på ”Softlördag

  1. hejs svejs. hittade din blogg via tvillingbloggen. kul o läsa om fler tvillingföräldrars vardag.
    är själv förälder till sanna o william som i torsdags blev 3månader gamla. tiden flyger iväg. vill bara säga att babysitters är räddaren i nöden, ett måste iaf för oss. vad skönt att ni kan vara hemma båda två såpass länge iaf. min man o jag fick njuta av tillvaron de två första månaderna, en månad vab o nästa pappadagar för honom men nu är jag hemma själv sen snart en månad tillbaka. ser fram emot att läsa mer i din blogg, hade hoppats själv hinna fixa till vår hemsida o presentera de små men tiden verkar försvinna…

  2. Hallå, va kul med nya läsare 🙂 Ja jag har hört att de ska vara bra att ha, annars hinner man inte så mycket annat. Så kan man ju flytta med dem överallt så att man har koll på de små liven!

    Jag tiden flyger och dagarna bara flyter ihop med varandra, man har knappt koll på vad det är för dag 🙂 fast det gör ju inte så mycket iofs. Hur går det att vara ensam med dem, ska bli spännande att se hur det kommer gå för mig…usch, vill ha honom hemma jämt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.