På söndagen….

Bar det iväg till Martins föräldrar i Gävle. Även där blev det fullt hus med släkt och vänner som ville spana in boysen. De blir så bortskämda med fina kläder och grejer från alla! Efter maten så fick jag och Martin lyxa till det lite och sussa i ett par timmar så farmor, farfar och resten av gänget fick njuta av grabbarna själva en stund. Vi vaknade lagom till kaffe och tårta, kan man ha det bättre? Usch vad vi inte ville åka tillbaka till stan igår kväll 🙁

På vägen hem stannade vi till hos Martins kompis Jim och hans Marie, vi kikade på deras hus och medans karlarna pratade massa renoveringssnack så mös jag och Marie i soffan med varsinn liten kille. Det blev sent hem och inatt sov Wilmer allt annat än bra. Han tyckte väl att han hade sovit nog för en dag och låg och viftade med armar och ben halva natten. Han var inte ledsen eller så men det är svårt att sova när han grymtar som en liten dinosaurie och emellanåt råkar vifta till brorsan i ansiktet så att det blir gny på honom ist…suck.

Både jag och Martin känner oss helt färdiga efter helgen så idag är det supermys i sängen som gäller. Bredvid mig ligger nu tre snarkande grabbar, dags för mamman att ta en tupplur oxå!

Farfar och Wilmer
Farfar och Wilmer.
En fördel med att mata med flaska är att alla kan hjälpas åt, det är ju så otroligt mysigt :) Wilmer tycker att farmor är mysigast i världen och blir lugn och trygg i hennes famn.
En fördel med att mata med flaska är att alla kan hjälpas åt, det är ju så otroligt mysigt 🙂 Wilmer tycker att farmor är mysigast i världen och blir lugn och trygg i hennes famn.
Tremänningen Kelly fick också känna lite på Wilmer. Sen kräktes Wilmer och då tog pappa över igen :)
Tremänningen Kelly fick också känna lite på Wilmer. Sen kräktes Wilmer och då tog pappa över igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.