Kex, ost och inget vin :(

Ikväll är det Melodifestivalen och jag tänkte frossa lite i något av det bästa jag vet, kex och ost! Egentligen så tillhör rödvinet som ska vara till, den allra största favoriten och jag har längtat i 9 långa månader på att få njuta av ett glas riktigt gott vin.

Tyvär får det bli alkoholfri cider till osten ikväll då jag fortfarande käkar blodtryckssänkande medicin från havandeskapsförgiftningen och inte får dricka alkohol, suck. Jaja, vad är en bal på slottet.

Idag har vi varit en sväng på Globen för att kika lite, där var det världens drag med massa melodifestivaljippogrejer. Ett himla liv var det och vi tänkte, jäklar..nu kommer killarna vakna! Inte då, boysen som som små änglar under hela besöket och vaknade duktigt precis när vi efter ett par timmar kom hem igen 🙂 Då var det lagom tid för käk och nu har de slocknat igen så mamman och pappan har hunnit laga och äta mat, surfa lite och tar nu det lugnt i soffan. Vi måste ha fått världens snällaste barn, iaf nästan jämt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.