Första prövningen

Idag har vi fått vår första prövning som föräldrar, en otröstlig liten Simon. Vi misstänker starkt att magen krånglar lite vilket inte kan vara lätt när man är så liten.

En otröstlig liten Simon resulterade även i en kinkig Wille som snabbt stämde in i brorsans illvrål. Det gosades, pussades, matades, badades och masserades men ingenting hjälpte 🙁 Illvrål från en liten liten kotte skär fruktansvärt i hjärtat, jag är inte den som stressar upp mig utan försöker hålla mig toklugn för att inte grabbarna ska känna av min oro..men det är inte lätt kan jag säga. Dessutom har jag åkt på massa feber och mår inge vidare, på sjukhuset sa de att det troligtvis var mjölkstas och att det bara var att fortsätta pumpa. Jag tror iofs att det även kan ha att göra med den senaste tidens bravader med havandeskapsförgiftning och snittet.

Det är tur att vi är två och Martin måste vara världens bästa pappa, låter mig sova och matar killarna själv flera gånger för att jag ska bli av med febern 😉 Underbara!

Efter tre-målet blev det helt plötsligt lugnt, kottarna sov som små lamm och mamman och pappan var tvungen att titta till flera gånger så att det inte hade hänt något 🙂 Efter det har kvällen varit tyst och härlig, jag och killarna har sovit medans Martin var iväg och storhandlade i ett par timmar. Jag provade förra målet att massera magen på Simon efter maten och rapa honom lite extra, tror att det fungerade men det återstår att se. Hoppas att han slipper pinas med ond mage inatt.

Vi hämtade förövrigt vår barnvagn igår från babyproffsen, vi har låtit den stå där för att den inte ska ta upp massa plats här hemma och hann inte hämta den innan. Glada i hågen såg vi fram emot första lilla barnvagnspromenaden och vad upptäcker vi? Jo, nån har snott ett hjul från barnvagnskartongen, i vilket fall var det bara tre hjul med och hur kul är det. Stängt hade de också idag så nån promenad blev det inte, suck. Bättre lycka imorn.

Sov så gott!

4 reaktioner på ”Första prövningen

  1. Vilka fina killar ni fått Sofia!!Hoppas att det magonda ger med sej,och att det bara var något tillfälligt..Jag vet hur det hugger i ens mammahjärta när de små skriker av smärta..Jag blev alldeles rörd och sentimental när jag läste om din förlossningshistoria,det kom till och med en liten tår :)Man tänker sej liksom tillbaka på sin egen förlossning:)Vilken otur med vagnen,vad blev det för vagn för eran del?Vi har en Urban jungle som vi är jättenöjda med..Ha det så bra/Anne

  2. Hej Sofia!
    Stort grattis till dig och Martin, vilka sötingar dom är, förstår att du inte kan sluta pussa på dem. Hoppas du får en skön start på din mammaroll. Ser framemot den dagen då ni är redo att komma upp óch hälsa på oss på jobbet.
    kramar i massor från Lotta

  3. Jag känner verkligen igen mig! Man mår såååå dåligt när man inte kan hjälpa! Åh vad jag vill träffa er snart! Kramar!

  4. Anne: Vi kikade oxå på en UJ men fastnade tillslut för en vagn där de sitter efter varandra ist. Den heter Zoom och är från ABC Design, tror det är en tysk vagn.

    Vi höll på att fundera oss sönder och samman på det där med vagn, var jättesvårt att veta vilken man skulle ha 🙂 Nu efter ett par promenader så känner vi oss supernöjda, den kommer fram överallt och är otroligt smidig att köra. Den är dessutom inte spec. lång och blir ju kortare när killarna sedan kan sitta i sina sittdelar ist för liggdelarna.

    Killarna verkar vara ok i sina magar, var nog bara något tillfälligt. Hoppas hoppas att de klarar sig från kolik, tyckte så synd om dina små sessor som hade så ont 🙁 Sover de bättre på nätterna nu förresten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.