Hos barnmorskan….

….gick det inte sådär superbra idag. Jag har ju kännt mig väldigt hängig någon vecka nu så jag tog upp det med henne. Som de flesta andra fasade hon när hon såg mina mangelstockar till ben 🙂 Fram med blodtrycksmanicken som visade 150/100…hmmm…inte så bra med tanke på att jag aldrig legat högre än 120/80 typ. Kissade lite på äggvitestickan som genast slog om till grönt a la trafikljus…hmmm…ännu mindre bra enligt barnmorskan. Hon slog en pling till sjukhuset och skickade hem mig för att packa lite kläder ifall att det skulle visa sig att jag blir inlåst på sjukhuset ikväll…dubbelsuck. Sjukhuset är inte direkt ett av favvohaken på min lista…alla ser liksom så ”sjuka” ut…rätt logiskt iofs men ändå 🙂 Vi får hoppas att det ser ok ut iaf och det känns skönt att de kollar upp ordentligt så att vi alla tre verkligen mår ok. Om det blir så att jag inte får åka hem så ska jag prova en ny övertalningsmetod så kanske killarna kan pilla sönder den där fostersäcken i lite snabbare takt så att man slipper ligga där så länge 🙂 Återkommer med rapport!

3 svar på ”Hos barnmorskan….”

  1. Hoppas att allt går bra,och hoppas nästa gång du skriver här har dina små killar utanför magen!!De borde ju kunna sticka hål på den lilla hinnan nu kan jag ju tycka 🙂
    Lycka till!!

  2. Stort grattis till alla fyra. Skönt att de små mår bra och att du Sofia börja känna dig bättre. Längtar efter att få hålla och lukta på dom.

    Farmor o farfar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.