UL v 36

Ja som rubriken lyder så var vi idag på ultraljud igen, kottarna som inte alls är särskilt förtjusta i att visa upp sig på UL (de blir som galna av den kalla gelen) beräknas väga 2488 respektive 2418 gram..vad deras mor väger ska vi inte ens gå in på 😉 Det är sjukt hur mkt vattenfyllda ben och fötter väger förövrigt. Jag har hela tiden tyckt att det bara är magen som växer och om jag vänder ryggen till så syns det knappt att jag är gravid…vilket har varit väldigt skönt. Men nu jädrar börjar det fyllas på med vatten både här och där, fötter och ben är värst och ser mer ut som träkubbar än kroppsdelar. Fingrarna liknar mer prinskorvar och det ser ut som om man tillika Linda Rosing råkat ut för en mindre lyckad läppförstoring. Ja till alla er som kände er vackrast i världen när ni var gravida kan jag bara säga grattis 🙂 Jag kan dock tänka mig att jag vore ett hett byte i flodhästvärlden!

Fick iaf en tid hos läkaren nästa vecka där det ska pratas/planeras förlossning. Jag har funderat över när det mötet skulle komma och idag frågade min ul-barnmorska om jag inte fått någon tid än? Nää…(letar i mitt 10 sekundersminne)…nepp..ingen tid ännu! Hon gick och kikade med läkaren vilket var tur, det visade sig att min tid var inbokad i v 40+…jisses..lite väl sent kanske. Nog för att jag kan hålla ut ett tag till men jag är inte stålmannen!!!

Väl ute från sjukhuset passade jag på att ta en vända bland bebiskläderna nere på stan. Jag tänkte jag skulle inhandla ”hem från bb-setet”. Eftersom vi inte vetat hur stora killarna kommer att vara har jag vänat med det lite grann. Jag har handlat en hel del kläder i stl 50/56 men det är något spec. med det där första ”åka hem” kläderna 🙂 Man vill att de ska passa så bra som möjligt! Nu känner jag mig dock rätt säker på att stl 50 kommer sitta rätt ok eftersom Vilde Ville och hans kumpan följer sin kurva och dessutom verkar tycka att jordelivet kan vänta ett tag till. Så det blev några söta sista plagg som fick följa med hem idag! Bland annat två st sovpåsar från Lindex, det finns ju inget sötare är bebisar i sovpåsar..dessutom lätt att byta blöja för halvdöda mammor och pappor!

 

Gnäll inte Martin..prova själv att vara gravid och gå in i en bebisbutik...det är omöjligt att komma hem med ett plagg ;)
Gnäll inte Martin..prova själv att vara gravid och gå in i en bebisbutik...det är omöjligt att komma hem med ett plagg 😉

En reaktion på ”UL v 36

  1. åå underbara tid du har framför dig! jag hade handlat hela polarn o pyrets randiga kollektion innan jag var i vecka 30…i alla färger.
    mini

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.