”Lilla” magen

v 34...hmmm, skummaste formen på magen idag. Igår var den rund....idag fyrkantig ;)
v 34...hmmm, skummaste formen på magen idag. Igår var den rund....idag fyrkantig 😉

Kontrar föregående inlägg med en jämförelsevis nätt kalaskula i v 34. Som ni ser så har killarna något fuffens för sig därinne då magen har en lite konstig form, jag kan säga att denna formen inte är någonting jämfört med hur den kan se ut ibland 😉 Den kan stå åt alla håll och kanter, speciellt när man sitter ner. Lägg även märke till den svullna, onda handen som fick va med på bilden 🙁

Imorse gick den ”hemlighetsfulla” (känsliga läsare varnas) slemproppen….inte Martin alltså utan den andra 😉 Det råder ju väldigt delade meningar om hur pass långt det är kvar till förlossning när denna lossnar! Vore ju lite skoj om hjärtegrynen skulle komma ut idag på alla hjärtans dag! Jag skojade med Martin om att om de kikar ut idag så måste vi nog döpa den ena till Valentin…till min stora förskräckelse så tyckte Martin att det var ett underbart namn! Jag bytte samtalsämne fort som tusan, det är inte det att jag tycker att namnet är fult på något sätt. Det är jättegulligt, men eftersom vi redan har ett namn klart..en liten Wilmer så vore det rätt nördigt om den andra skulle heta Valentin. Ville och Valle liksom….njäää! Jag känner inte något speciellt så jag är nog fortfarande inne på att de kommer ligga kvar ett tag till. Nu ska det iväg och storhandlas lite och sedan blir det mysmiddag!

4 svar på ””Lilla” magen”

 1. Hum, Valentin. Verkar som just ”herrar” är förtjusta i det namnet. Svärfar ville att Wilmer och nn´s farfar skulle få heta just Valentin. Men mor till barnet ville Clas-Göran och så blev det 😉
  Hälsar farmor A

 2. Hittade din blogg först idag =) Visste ju dock sedan länge att du ska ha 2 bebisar! På ica maxi sprids allt som en löpeld haha..
  Ojoj vilken mage du har hihi.. Väldigt spännande med tvillingar!
  Hoppas allt går bra och jag önskar dig all lycka i framtiden och hoppas att du om du nångång har vägarna förbi maxi kommer in och visar upp dina små! =)
  Ha det så bra! Kramar Johanna (Örnblom)

 3. Hejsan 🙂 Vad kul att höra från dig! Förstod att det är ökänt eftersom jag pratat med både Danne och Heidi när jag var där sist, hihi. Självklart kommer vi och visar, inte långt kvar nu. Killarna kommer ju att ha farfar och farmor i Gävle så det kommer antagligen spenderas en del tid där 🙂

  Hur är det med dig annars då? Hur går butiken?

  Massa kramar

 4. Låter bra det!
  Jorå de e bra annars.. Har inte butiken kvar, hade inte tid för båda hade andra jobb och så.. Lite trist men ändå skönt att bli av med den för det blev så stressigt på slutet att hinna med allt..
  Men du, vi ses på maxi sen nån dag då!! Lycka till med allt!!!
  Kram Kram =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.