Teori

Jag har kommit på en grej…en teori som iaf stämmer ruggigt bra in på mig.

Många (oftast de som inte har tvillingar själva av någon konstig anledning) påpekar ju hu jobbigt det måste vara att få två småttingar samtidigt och att man ska vila vila vila innan de kommer, det har ju de flesta hört. Vid en duplexgraviditet så ar man ju chansen att bli sjukskriven väldigt tidigt (v 20-25 där någonstans). Jag jobbade ju ändå rätt länge eftersom jag har ett relativt stillasittande jobb, jag gick hem för knappt två veckor sedan. Under dessa dagar har jag kommit underfund med att sjukskrivning inte riktigt är min grej. Trots att jag sover sämre på nätterna nu, har en TUNG mage och är relativt trött så nästan hänger jag i Martins byxben om morgnarna och ber honom att ta med mej oxå (inte fullt så dramatiskt kanske….men ändå). Jag är helt enkelt otroligt rastlös och vill bara ha 1000 saker att göra hela tiden, skumt. För när jag fortfarande jobbade så var jag ju så trött att jag knappt lyckades ta mej till jobbet! Tillbaka till min teori då, när man har såhär tråkigt som jag har det så kan man inte längta mer efter de där små kottarna som ligger där inne. Tankar som smyger sig på är helt enkelt…kom uuuut..jag vill ha något att göra, byta blöjor..trösta..mata..ha någon som är vaken med mej på nätterna 🙂 Ge mej ett helt dagis bara jag får händerna fulla 🙂 Kanske är jag naiv nu men kan det inte vara så att när det väl sedan kommer så är man lycklig och klarar av mkt mer bara för att man slipper vara sysslolös? Martin tycker att jag e knäpp, han längtar ju självklart oxå tills de behagar komma ut, det beror mkt på att han då får gå hem från jobbet 😉 Förmodligen är det så att man inte ens kommer ihåg hur trist man tyckte att det var att vara sysslolös när de väl anländer, kanske ska skriva det på lite lappar här och var så att ja påminns och ser positivt på saker och ting ist….hmmm..nog om detta.

Imorgon ska vi kika på ett hus i Bålsta, en enplansvilla. Den ser riktigt fin ut så vi får se om man lyckas bli förälskad! Nu tillbaka till tvätten, tjohooo..såhär kul har det aldrig varit att tvätta 🙂

En reaktion på ”Teori

  1. Jag känner så väl igen mej :)Det är astråkigt att gå hemma helt själv,man är ju liksom inte sjuk på det sättet att man bara vill ligga i sängen..Det är lätt för människor att säga att man ska vila hela tiden,men jag tror inte man mår bättre av det,och inte att man är piggare när det väl är dags..Jag tror man mår bättre och blir piggare om man gör saker man mår bra av..Vem fasiken mår bra av att ligga i sängen hela dagarna??Och snart har du killarna hos dej,då kommer du må mycket bättre :)Och framförallt orka ut och gå m.m då du inte har din mage kvar :)Hoppas husvisningen går bra,och att det blir erat om ni vill det!!Jag har en utmaning till dej i min blogg :)Ha det så kul med tvätten idag!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.