Lördag

Idag har varit lugna lördagen, jätteskönt att bara skrota runt i mjukisar och fixa med ditt och datt. En liten promenix till affären och apoteket blev det dock i vinterkylan. Man känner sig mer som en michelingubbe när man är ute och går numera, skorna klämmer, jackan går inte att knäppa, man går myrsteg och är allmänt otymplig! Men skam den som ger sig , Jag har förstått att jag ska var glad över att jag inte fått ont i ryggen eller fått foglossning ännu, brukar vara det som händer med de flesta gravida 🙂

Första kommentaren kommer i kassakön, man börjar vänja sig vid dessa nu! Ser glad ut och svarar artigt 🙂

 – Oj, är det dags närsom helst nu???

– Nej frun det är ett tag kvar, det är två förstår ni.

Efter det startar alltid en kvarts diskussion om diverse funderingar, denna gång var det ögonfärg, kön, hur de får plats och så vidare och så vidare. Vi fick iaf höra att vi nog skulle bli en lycklig familj för att vi såg så glada ut och det är ju bra. Nästa gång denna eviga kommentar kommer tror jag att jag ska vara lite fräck och svara: Vad menar ni? Jag är inte gravid!!! Hur många obetalbara ansiktsutryck tror ni man skulle få se då..hihi.

Har powernappat lite nu på eftermiddagen och vaknade till doften av nybakt bröd som Martin snott ihop. Härliga fikamackor blev det och nu dags att florera bland kvällens tv-utbud. Imorgon flyttar som sagt bror hit, vi ska även försöka hinna med en husvisning samt att det ska komma en tjej och titta på vår lägenhet 🙂 Håll tummarna!

2 reaktioner på ”Lördag

  1. Haha ja kör på den vadå jag är inte gravid!!Jag kan säga att det blir ännu värre med kommentarer när tvinsen är utanför magen,jag får knappt gå en meter ifred när vi är ute på stan,folk tar liksom för givet att det är ok att kasta sej ner i vagnen,och klappa och kommentera bara för att det är just två!Visst kan det vara trevligt att folk är nyfikna men jag tycker det går överstyr när man ska klappa o.s.v.Det är samma sak med folk som man inte känner ska klappa en på magen när man är gravid,det är inte ok!!Men vill folk bara prata så är det ju oftast trevligt,om man är på rätt humör vill säga..Ibland orkar jag bara inte vara trevlig och svara på massa frågor..Som tex är det 2 pojkar?Jag har röd vagn,och rosa kläder på tjejerna..Ehh hur tänker dom då??Skönt att du sluppit foglossning o ont i ryggen!!Ha en bra söndag 🙂

  2. Jo ang storlek så passade storlek 50,trots att tjejerna kom i vecka 36.Nu har de precis växt ur 50 och har 56,men även 62 kan de ha,fast det är lite förstort men inte mycket..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.