Smarrigt

Idag skulle jag haft en riktig bakdag tänkte jag, tyvär så har jag mått otroligt illa hela dagen så det har varit lite svårt att baka 🙁 Vet inte riktigt varför dock, antingen så ligger boysen och trycker på nått konstigt sätt så att man blir grön i ansiktet eller så har jag åkt på nån form av magsjuka. Inte skoj om det är så, det lär väl visa sig under helgen hur detta slutar. Hur som haver så mådde jag ändå lite bättre nu på kvällen och det hela resulterade i smarriga Dumlegömmor och Hallongrottor…mums! Här ska ätas…om man orkar få i sig några vill säga, det är väldigt lätt när man bakar att man smakar lite väl mkt av ingredienserna..i detta fallet degen, dumlarna och noblessen 😉 Vilket leder till att när kakorna väl är klara så mår man illa bara av att tänka på kakor, slår aldrig fel. Men när man som mest behöver dom så finns det alltid där i skåpet och det är ju bra.

Vet en som kommer uppskatta bakandet iaf 😉 Martin brukar bli väldigt kinkig och han inte får ”slicka bunken” efter sockerkaksbaket…hur ska det gå när vår familj nu kommer utökas med två små kottar som om några år kommer gå genom eld för att slicka bunken 🙂 Förhoppningsvis kommer deras far att ha blivit lite äldre vid det laget.

Nästa vecka kommer systeryster och hälsar på (förhoppningsvis) och då blir det bullbak och muffinsorgie för hela slanten 😉 Gäller ju att ladda frysen nu till alla fikabesök i framtiden 🙂 Och om man nu ska orka med alla skrikiga nätter och känslan av att man blivit en mjölkko så kan man behöva lite gott att pigga upp sig med ibland 🙂

Denna helg så flyttar min kära bror hit till the big city, det ska bli jätteskoj att ha någon i familjen lite närmre. Han har nämligen utlovat sina tjänster som städtant och matshoppare när bebbarna väl kommer, det gör det hela ännu mer skoj för vår del 🙂 Han ska även få öva sig en del i bajsblöjbyten och kräktorkande hade jag tänkt. För besväret kommer han att belönas med två små goa bebisar (skrikande och nedbajsade), trevigt sällskap (ett vrak till mamma och en hålögd pappa?) och kanske några smaskiga bullar (brända…och med laktos som han inte tål…ooops!!! 🙂 På söndag går flyttlasset och då kommer även lilla mamma hit med en stor härlig amningsfåtölj…jippie..no more salongsoffa.

Nu är det dags för lite middag, ha nu en härlig kväll allihopa!

En reaktion på ”Smarrigt

  1. Ja det är rätt,låt brorsan öva :)Det fick min bror också göra!Han är knappt torr bakom örona ännu(23 år)och blev nog rätt chockad när han var här och insåg att det är mycket jobb med två små!Men han blev också helt förälskad i tjejerna,och tittar förbi titt som tätt..Smarriga kakor,och hoppas du inte mår alltför illa längre 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.