Jobbig natt

Jag har ju tidigare skrivit att jag inte har några större problem med sömnen ännu vilket är väldigt skönt…inatt var dock ett undantag. Hade jättesvårt att sova då det gjorde ont i lungorna och dessutom så gav de ifrån sig ett irriterande pipljud….hmmm…detta+ att jag vände på mig 511 gånger och hade sjukt svårt att andas gjorde situationen ohållbar för både mig själv och stackars Martin.

Sagt och gjort…det var bara att ta kudde, filt och gå och lägga sig på salongssoffan. Salongssoffan hemma hos Carlsson-Larssons är för övrigt en vit skinnsoffa som visserligen är väldigt stilren och snygg, men inte direkt ett nattillhåll för kungar (milt uttryckt). Det råder mycket delade meningar om denna pjäs, spec. inför det faktum att det snart anländer två barn, då den är inköpt av Martin i ett enda syfte (som jag ser det)…ögongodis. Själv hade jag hellre haft vilken soffa som helst, bara den var gosig och mjuk. Hur som haver så var den tydligen rätt så effektiv mot pipande, onda lungor och både jag och karln lyckades få några timmars sömn. Dock på viss bekostnad av min rygg som var skapligt stel imorse 🙂

Idag löper dagen på med UL och föreläsning om föräldrarskap, spännande 🙂 Vi hade gissningstävling igår om vad kottarna kan tänkas väga idag, (för två veckor sedan kom bm fram till 1249 gram vardera) Martin gissade 1800 gram!!! Jag tyckte det lät sjukt mycket och gissningen blev därför inte vidare populär 🙂 Ok för att jag har ökat lite senaste veckan men vi behöver ju inte överdriva! Skämt å sido, de får väga vad de vill, bara de mår bra.

På återseende!

Ett svar på ”Jobbig natt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.