Sista dagen :(

Idag var det sista dagen på jobbet 🙁 trist. Kommer sakna mina goa arbetskamrater, fast kommer ju att hälsa på ändå 🙂 Ska dit och käka lunch redan nästa vecka så det är inte så illa som det låter.

På mitt jobb har vi en tradition att varje fredag ha fredagsfika, det är då en av oss som bakar och bjuder på något gott. Idag var det L´s tur att slänga ihop något smaskigt till fikat som vi allihopa skulle avnjuta tillsammans som ett litet hejdå fika för att jag går hem. Som vi alla vet så har man ibland bra bakdagar och ibland mindre bra bakdagar. Detta var uppenbarligen en av L´s mindre lyckade bakdagar…vilket hon var mycket väl medveten om 🙂 Vi är dock inte så kinkiga och smaken var det då rakt inget fel på. För de som påstår sig äta även med ögonen var det dock bara att blunda 🙂 Tack för det goda fikat L!

För er som undrar föreställer alltså detta två sockerkakor som bestämde sig för att inte sammarbeta när de skulle ur formarna.

Gudomligt goda sockerkakor :) På lappen under har L skrivit "inga kommentarer" för att inte bli totalt "pikad", det gick dock sådär ;)
Gudomligt goda sockerkakor 🙂 På lappen under har L skrivit "inga kommentarer" för att inte bli totalt "pikad", det gick dock sådär 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.