Den eviga frågan

Hur ska man bädda i vagnen egentligen, och vad ska bebisen ha på sig däri?? Detta är en evig fråga som verkar helt omöjlig att få ett bra svar på, jag läser forum om frågan där alla säger helt olika saker 🙁 Hur varmt ska de egentligen ha det därinne, man vill ju inte att de ska vara för varma heller.

Naturligtvis förstår jag ju också att alla barn är olika och att man inte vet nu hur varm eller kallt det kommer vara i mars när våra kottar kommer. Men ändå, hur har ni andra tänkt? Förslag någon?

Igår var jag hos läkaren, allt såg bara bra ut så det kändes skönt att höra. Så nu kan jag skutta bäst jag vill utan att oroa mig för att dom kommer ramla ut rätt vad det är  😉 När vi var klara så gick vi en vända på förlossningen för att se hur där såg ut. Det var rätt hemtrevligt och personalen verkade goa och glada. Blev dock förvånad över hur små förlossningsrummen var, som det tjatas hela tiden att det är så många närvarande vid en tvillingförlossning!!! Dom ska vara glada om jag, martin och min (vid det laget) enorma mage får plats därinne. Som tur var slapp jag höra någon skrika av smärta när vi vandrade genom korridoren, skönt, det var lite av min fasa 🙂 På besöket frågade även läkaren om jag hade några frågor eller funderingar angående förlossning och dylikt. Ehhh….hmmmm…jag som alltid har tusen frågor och slukar allt i min väg som finns att läsa om graviditet, förlossning och föräldrarskap..kom inte på en enda fråga. När jag kom ut genom dörren hade jag kommit på minst 10 st…typiskt.

Försöker sitta som en normal person i soffan och blogga i godan ro men krabat 2-till höger (som för övrigt aldrig verkar nöjd) försöker förgäves att klämma sig upp under mitt revben. Det gör ont som tusan och han ger sig inte heller, detta resulterar i en inte allt för kul sittställning. Krabat 1-till vänster däremot gör inte mycket väsen av sig. Han har legat med huvudet nedåt varje UL och kommer säkerligen ligga så tills det är dags, brorsan har vänt på sig hur många gånger som helst. Jag anar vart detta kommer att sluta, en liten Martin (ständigt nöjd och lugn) och en liten avbild av mig själv (rastlös och ständigt på nya äventyr).

Ikväll ska jag se till att ta lite nya bilder av magen och lägga upp, om jag inte hinner glömma bort det 🙂

2 reaktioner på ”Den eviga frågan

  1. Vi hade åkpåsar till våra tjejer i vagnen i början,men de vart alldeles för varma,så nu kör vi med tjocka filtar som de ligger på,och overall,och en filt över dem..Trodde först de kanske skulle frysa,men de håller verkligen värmen..När jag väntade mina tjejer så var tvilling två på höger sida,också mycket vildare än ettan på vänster..Nu när de är på utsidan,så tycker jag att det stämmer även där..Savanna som är tvilling två kallar vi för stridsvagnen,hon är den som syns och hörs mest av dem..Bianca gillar för det mesta läget,och är lite lugnare och coolare..
    Me det kan ju ändras förstås 🙂

  2. Själv var jag inne på att utveckla en bluetooth termometer som man skulle kunna väva in i strumpor och vantar så man kunde följa temperaturen och vara säker på att ingen var kall. Kanske också koppla in en sensor för kiss så man direkt såg när det var dags att byta blöja. Jag lovar att dt finns marknadspontential (men det finns naturligtvis säkert redan som alla andra bra idéer man får). Efter två barn kan jag dock konstatera att det inte behövdes. Inga förfrysningar eller andra skador har märkts än så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.