Fredagkväll

Hallå…vart tog min fredagkväll vägen?? Vaknade på soffan för en timme sedan, fatta noll. Jobbade till 12 och lunchade sedan med några kollegor. Åkte hem för att ta tag i tvätt och lite städ för att sedan åka och handla och avnjuta en härlig fredagkväll…hmmm…kom hem och tänkte jag skulle vila lite och läsa en tidning innan jag intog tvättstugan…vaknade nu!!!

Ingen tvätt, ingen städning och ingen handling. Antar att det behövdes då det varit rätt mkt på jobbet och det blev lite av en pärs när man varit ledig ett bra tag och sedan sjuk…men ändå….hur sjutton ska jag kunna sova inatt??? Får planera om projekten till imorgon ist, suck, jag som hade tänkt mig en ”göra ingenting” lördag 🙁

Trevlig fredagkväll 🙂

6 svar på ”Fredagkväll”

 1. Känner igen mej :)Jag ska bara vila en stund..Och så vaknar man ett par timmar senare :)Trist att du måste göra allting idag bara,lycka till med tvätt och städning!!Anne

 2. Vilken söt bula du har 🙂 Det känns lite märkligt med tanke på att senast jag såg dig så var vi ute på krogen och svepte drinkar haha..

  Här händer det inte så värst mycket. Jag börjar med ny kurs på tisdag. Juridik, låter spännande va? 😉

  Jonas kom hem med båda mina bilar trasiga i förrgår så jag är lite smått sur 🙁 V40:n hade någon kört på och smitit. Den är helt smashad i framskärmen och min försäkring täcker troligen inte. Det går på 17 000 att laga hos firma.. suck. Det känns som om man kunde lagt de pengarna på något annat. Studentlivet är inte så välavlönat direkt.. Nu är jag på jakt efter reservdelar så svärfar kan hjälpa oss att göra det själv. Borde klara oss under 5000 då och det är ju en väldig skillnad. Mazdan hade han lyckats få punktering på.. och svärfar visar den för säljare just nu så den är troligen såld. Jag har alltså ingen bil alls.. suck.

  Just nu är jag på jakt efter sommarjobb. Det känns lite märkligt efter att ha haft mitt på det torra ett tag. Trist att vår enhet lades ner.. det hade varit ett perfekt extraknäck! Men nu får jag söka nya vägar.

  Hur som helst hoppas jag att allt är bra med er (fyra hihi). hoppas vi hinner ses snart.

  Kramar från Gävle

 3. Åsa: Jag jobbar på försäkringsbolag. Du kanske skall fråga mig hur man går tillväga? 🙂

  Först och främst behöver ni två vittnen. Och det har ni ju. Du och Jonas. Sen kontaktar ni trafikförsäkringsföreningen och säger att ni vill anmäla en parkeringsskada. Dom förklarar närmare hur ni skall lämna in anmälan och det kommer kosta er 2000kr i självrisk. Tjaba liksom 🙂

 4. Ja det gör ju mycket att föreläsaren är bra om man ska orka sitta i flera timmar!Var det en tvillingföreläsning?
  Jag tycker det har blivit lite bättre med koliken,men de har ju fortfarande ont i magen men inatt var det inte riktigt hela natten,så jag hoppas det har med semperdropparna att göra 🙂
  Hoppas du har en skön lördagkväll,och det är nog rätt beslut med jobbet,så att du är utvilad när killarna kommer..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.