Tillbaka på jobbet!

Idag har jag varit en vända på jobbet, jätteskoj att jobba lite igen efter att ha varit hemma ett tag 🙂 Men trevligast är väl ändå att träffa kollegorna, fika och prata lite skit 🙂 Blev dock inte så mycket av den varan då det är januari. Januari, när man jobbar inom vår branch innebär KAOS. Detta betyder att det ringer oavbrutet, mejlboxen väller över av mejl och ett och ett annat felutskick, vilket gör folk upprörda har lyckats gå iväg (detta händer varje år, vilket är lite skumt).

Jag började med att låsa min dator ett par gånger då typ alla lösenord var som bortblåsta 😉 sedan var det till att rensa lite ur min egen mejlbox, hann kanske en tiondel :), ringa upp ett par kunder som inte verkar fatta att folk kan ha semester samt att läsa alla dessa lappar, nyheter och felutskick. Suck, 1,5 timme avverkad. Därefter möte i 1 timme och hann sedan jobba lite aktivt i 1,5 timme, sedan hemgång 🙂

Imorgon är det träff med barnmorskan igen, får se om jag får godkänt 🙂 Hon tycker att jag borde gå hem och vila på grund av en hel del sammandragningar. Jag har ju lyssnat med halva örat iaf och gått ner på halvtid. Känner mej ju fortfarande så pigg å gla och vilar så fort jag känner mej trött, men ska lyssna på henne, lovar. Snart blir det vila och bullbak i stora lass 🙂

Ett svar på ”Tillbaka på jobbet!”

  1. Mmmmm bullar… Jag älskar bullar! Efter nästa vecka kommer jag inte att släppa iväg dig till jobbet… Vad du än säger! Love you!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.