Bebiskläder och konst!

Är det inte märkligt hur oerhört intressant det blir med bebiskläder när man väntar barn 🙂 Jag känner mej närmast som en besatt när jag spenderat dryga timmen inne på Lindex med att klämma och känna på alla små söta velouroveraller. För att inte tala om detta synande av alla hemsidor som säljer pyttiskläder…åhhh…det är ju sååå sött. Visst, det har alltid varit sött att titta på pyttiga små sparkdräkter, men nu har det snarare blivit som ett beroende. Jag har alltid varit en sån som köper alldeles för mycket kläder till mej själv men nu har jag knappt ens tittat åt en klädtrasa över stl 62 🙂 Detta kan ju iofs ha lite att göra med att man inte kan ha kläderna man vanligtvis tycker är snygga nu när magen är i vägen! Annars tycker jag att utbudet på gravidkläder är relativt stort, det finns många hemsidor som säljer gravidkläder. De flesta säljer dem dock ganska dyrt, vilket kan kännas onödigt när man bara ska ha dem för en kortare period. Men har faktiskt hittat massa gobitar på LaRedoute, Ellos och H&M. Sedan är ju modet idag rätt praktiskt med tanke på att det säljs mycket tunikor och vardagsklänningar. Perfekt för magen och framförallt otroligt bekvämt.

Allt modesnack för mig osökt in på konst, min lillesyster är något av en konstnär till skillnad från resten av familjen som på sin höjd kan rita blommor. Detta har resulterat i ett stort antal målningar som är otroligt fina. Vi har fått äran att få två häftiga tavlor av henne som jag tänkte visa upp. Om inte annat för att göra lite reklam för en begåvad tjej.

Hmm, shopoholic-ja…teknisk-nej. Eftersom jag inte lyckades vända bilderna rätt så får ni tyvärr vända er dator 🙂

2 reaktioner på ”Bebiskläder och konst!

  1. Hej!Grattis till två stycken!Gud vad jag kände igen mej i ditt inlägg nedan,när du fick besked att det var två :)Chock och glädje,rädsla I know!!Väntar du enäggs?Mina tjejer är det,lika som bär..De är 1 månad gamla,och det var värt alla krämpor som graviditeten innebar!!Stort lycka till!!Anne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.