Hemma i sängen.

Efter en härlig men jäktig julledighet har man naturligtvis åkt på en rejäl förkylning. Allt känns naturligtvis extra surt när man till råga på det är tjock samtidigt 🙂

Gjorde ett försök imorse med lite frukost och ett par alvedon med tanken att jag skulle orka pallra mig iväg till jobbet. Efter ett tag hörde jag barnmorskans röst eka i huvudet, ”du måste ta det lugnt”. Jag överväger ett tag om feber och rinnande näsa är ett av de tillfällen då hon menar att jag måste ta det lugnt. Kommer fram till att det nog är så. Sagt och gjort, tillbaka till sängen igen med en kopp te.

Det ligger snö på marken i Stockholm nu, det är så vackert. I måndags gjorde jag och Martin en utflykt till Vaxholm, vi packade ner lite varm choklad och mackor och byltade på oss som michelingubbar. Det är dock lite surt att det är så kallt då jag knappt får igen min stora vinterjacka längre 🙁 Efter några minuters upptäcksfärd för att se om isen höll att gå på så dukade vi fram vår matsäck. En macka senare förflyttade vi oss till bilen då fingrar och tår var blå…..burrrr..men mysigt var det iaf 🙂

dsc02766

dsc02760

Ett svar på ”Hemma i sängen.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.